Nee, dit gaat niet over het WK. Maar Patrick van Gemert schiet de komende tijd wel weer veel voetbalfoto’s. Bij de verhalen die Fiona de Heus schrijft voor de Kuijperkrant.
©2008 Patrick van Gemert

Kuijperkrant in de steigers

Al zeker tien jaar verzorgt Zutphens Persbureau de redactie van de Kuijperkrant; de speciale uitgave rondom het internationale Wim Kuijper jeugdvoetbaltoernooi van Voetbalvereniging Vorden. Het komende, 21e, toernooi is op zaterdag 13 en zondag 14 augustus. Deze week zijn we begonnen met de voorbereidingen en vlak voor het toernooi wordt de krant weer verspreid in een grote regio rondom Vorden. In de krant is veel aandacht voor deelnemende clubs uit binnen- en buitenland, waaronder Feyenoord, Lokomotiv Moskou en Austria Wien. Ook de burgemeester, sponsors en organisatoren komen aan het woord.

Via www.kuijpertoernooi.nl zijn de voorbereidingen voor het toernooi te volgen.

Call Now Button