Persberichtenservice

Simpel. Effectief. Goed voor je imago.

Je hebt een innovatief proces of product ontwikkeld. Je kiest bewust voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Of je hebt een verhuizing gepland. Wanneer je nieuws hebt, wil je dat bekend maken. Bij je medewerkers, je vaste relaties en in een aantal gevallen vooral ook aan de buitenwereld. Daarmee bouw je aan je imago en laat je zien dat je er bent. Maar hoe pak je dat aan? Hoe zorg je ervoor dat media juist jouw bericht oppakken? Dat doe je met een helder persbericht. Schakel daarom de persberichtenservice van Zutphens Persbureau in. Lees verder voor meer informatie of neem direct contact met ons op: info@zutphenspersbureau.nl of bel 0575-546311 en vraag naar Fiona.

Onze persberichtenservice is erop gericht om voor jou een gedegen persbericht op te stellen, de relevante media te selecteren en te zorgen dat het bericht op het goede bureau belandt. Persaandacht betekent een grotere naamsbekendheid en meer traffic naar jouw website.

Relevantie

Vertel ons de boodschap voor je doelgroep en wij schrijven energierijke teksten die hen bewegen. Door onze jarenlange ervaring kiezen wij feilloos voor jou de meest relevante media voor jouw boodschap. Hierdoor bespaar je energie en verhoog je de kans op publicatie. We beschikken over de meest actuele adresgegevens van alle media in Nederland en kunnen voor jou selecteren op onderwerp, doelgroep en regio.

Persbericht

Je kunt ervan op aan dat jouw nieuws bij ons in professionele handen is. Je bericht krijgt de uitstraling van een professioneel nieuwsbericht en voldoet aan de journalistieke eisen, zodat redacteuren er minimaal werk aan hebben.

Beeldmateriaal

Niets vergroot de kracht van woorden meer dan een mooi beeld. Beschik je niet over geschikt beeldmateriaal om met je bericht mee te sturen? Wij hebben de kennis en expertise in huis dat tot in de kleinste pixels voor je te regelen.

Persplan

Herhaling is de kracht van reclame. Je bespaart energie en bereikt een maximaal effect als je een doeltreffend publiciteitsplan opstelt. Zo bereikt jouw nieuws jouw doelgroep op het juiste moment, zonder tijd te verspillen. Gebruik onze kennis en ervaring bij het opstellen van je plan zodat je zeker weet dat je geen kans zal missen.

Kosten

Wij beloven scherpe teksten voor een scherpe prijs. Je bespaart niet alleen energie maar ook kosten door te kiezen voor een professioneel persbericht.

Workshop persberichten schrijven

Liever zelf professionele persberichten schrijven? Dat kan. Laat ons je op weg helpen. Wij organiseren krachtige workshops persberichten schrijven waarna je zelf aan de slag kunt. Je leert onder meer de selectiecriteria van redacties, het opstellen van effectieve persberichten en hoe je het beste de media benadert. Desgewenst kun je samen met onze professionals je persplan leren opstellen.

Zet ons aan tot actie

Neem vrijblijvend contact op: mail naar info@zutphenspersbureau.nl of bel 0575-546311 en vraag naar Fiona.