Workshops social media

Wil je aan de slag met social media? Schrijf je dan in voor onze workshops in de webwinkel:

De workshops worden regelmatig aangeboden, maar heb je zelf al een klein clubje mensen (collega’s, klanten, vrienden) bij elkaar, dan kunnen we ook samen een datum uitzoeken.

Je hoort veel over social media, maar je aarzelt misschien of je eraan zult beginnen. Welke mogelijkheden heb je, welke keuzes maak je en vooral: hoe werkt het nu echt? In een praktische workshop krijg je basisinformatie en ga je daadwerkelijk zelf aan de slag.

In de workshop Succes met LinkedIn kijken we naar de mogelijkheden van LinkedIn en gaan we het persoonlijke profiel optimaliseren. Na afloop weet je hoe LinkedIn werkt en hoe je LinkedIn en je online netwerk voor je kunt laten werken.

In de workshop Succes met Facebook staan we maar heel kort stil bij het persoonlijke account en gaan we vooral aan de slag met de fanpage. Hoe richt je die in, wat zijn de mogelijkheden voor zakelijk gebruik en hoe weet je fans aan je te binden.

Ben je nog geen (ervaren) Facebookgebruiker, dan adviseer ik je om eerst de workshop Facebook voor beginners te volgen. Hierin gaan we kijken naar hoe Facebook werkt en hoe je dit medium kunt gebruiken en een ‘vriendenkring’ kunt opbouwen.

Het zijn praktische bijeenkomsten in kleine groepen, met als doel je echt een stap verder te helpen. Neem daarom ook een laptop (of tablet) mee zodat je direct aan de slag kunt.

De kosten bedragen 75 euro per persoon (exclusief btw). De workshops worden gegeven bij Zutphens Persbureau aan de Bettinkhorst 9 in Zutphen. Koffie en thee staan vanaf 15 minuten voor aanvang klaar. Bij minimaal vier deelnemers gaan de workshops door.

Naar de webwinkel
Call Now Button