Boek en e-book

Heb je lange tijd aan een project gewerkt en zijn de resultaten nu zichtbaar? Heeft je bedrijf een jubileum bereikt? Wil je jouw kennis graag delen met anderen? Er zijn talloze redenen te bedenken om een boek uit te geven. Het staat niet alleen mooi op je leestafel (en op die van je klanten), het is een prachtig visitekaartje met blijvende waarde.

Voor de professionele inhoud schakel je Zutphens Persbureau in. Wij denken met je mee, schrijven en fotograferen. Schrijf je liever zelf? Dan wil je vast nog een kritische blik over je tekst laten gaan. Ook voor eindredactie kun je bij ons terecht. Hieronder zie je een aantal referenties.

Deel je kennis in een e-book

Een goede manier om te laten zien dat je ergens verstand van hebt, is het maken van een e-book. Daarmee deel je (online) je kennis en werk je aan je naamsbekendheid. Je kunt bijvoorbeeld mensen vragen om in ruil voor het e-book gegevens in te vullen, je bedrijf te liken op Facebook of een bericht te delen op Twitter.

Een e-book is organisatorisch veel gemakkelijker te realiseren dan een gedrukt boek. Je hebt bijvoorbeeld niet de zorgen om het drukwerk en de fysieke verspreiding. Bij een gedrukt boek heb je echter weer de mogelijkheid om een mooi exemplaar achter te laten bij je relaties en potentiële klanten.

Content met Zutphens Persbureau

Welke vorm je ook kiest, de inhoud zal niet veranderen: tekst en. foto’s. Een e-book kan ook nog aangevuld worden met bijvoorbeeld video’s. En dan komt Zutphens Persbureau natuurlijk in beeld; wij verzorgen woord en beeld (zowel fotografie als video). En natuurlijk denken we al in een vroeg stadium met je mee over de mogelijkheden, de invulling en de uitwerking.

Referenties

Op de volgende pagina’s zie je een aantal voorbeelden van boeken waaraan wij hebben meegewerkt:

Call Now Button