Wybren Jouwsma 65 jaar

Wybren Jouwsma 65 jaar (Ruurlo, 2008)

Oplage: onbekend. (Nederlands en Engels)

wj65-binnenkantHet kleurrijke boek Wybren Jouwsma 65 jaar is een tastbare herinnering aan de feestelijkheden rondom de viering van 65ste verjaardag van Wybren Jouwsma, een van de oprichters en eigenaars van Bronkhorst High-Tech in Ruurlo. Alle wereldwijde Bronkhorst medewerkers, hun partners en enkele goede relaties staken op de Bronkhorst Familiedag gezamenlijk de handen uit de mouwen in workshops rondom de thema’s natuur, maatschappij en creativiteit. Deze thema’s en de workshops zijn in dit boek belicht.

Tevens wordt in dit boek een toelichting gegeven op de beide andere activiteiten: het Bronkhorst Symposium over energie, duurzaamheid en innovatie voor relaties uit Nederland en de Bronkhorst Relatiedag over ondernemerschap en leefbaarheid in de Achterhoek voor regionale relaties.
Passend bij het innovatieve karakter van Bronkhorst High-Tech is het tweetalige boek (Nederlands en Engels) voorzien van diverse noviteiten, zoals een fladderende ‘vlinder’ als het boeken openslaat. Fiona de Heus verzorgde het merendeel van de teksten aan de hand van interviews en aangeleverd materiaal. Het merendeel van de foto’s van het rijk geïllustreerde boek is gemaakt door Patrick van Gemert.

Verder naar Groeten uit… Waterkwartier