Over ons

Je klanten met woord en beeld in beweging brengen én houden: dat bereiken wij met onze teksten en fotografie. Een krachtige en ideale combinatie van vakmanschap en jarenlange ervaring.

Onze werkwijze is als een natuurwet. Sir Isaac Newton wist driehonderd jaar geleden al: actie is reactie. En zo werkt het ook bij ons. Zutphens Persbureau zorgt voor de actie waardoor jouw doelgroep in beweging komt.

Fotograaf Patrick van Gemert en tekstschrijver Fiona de Heus richtten eind vorige eeuw Zutphens Persbureau op. Een bureau dat helemaal gespecialiseerd is in tekst en beeld, voor onder meer je website, brochures, magazines en kranten. Onze fotostudio is ingericht voor reclame- en productfotografie. Tevens ondersteunen we in het verkrijgen van free publicity, met onze persberichtenservice en we kunnen je op weg helpen met social media.

Daarbij houden we steeds rekening met je doel en de doelgroep die je daarmee wilt bereiken. Met als resultaat dat de boodschap inderdaad goed overkomt. Of dat nu gaat om werving, verkoop of bouwen aan je imago.

Niet voor niets is ons motto: een heldere boodschap in woord en beeld die mensen beweegt.

Onze klanten zijn reclamebureaus, bedrijven, instellingen en ook media (dagbladen, vakbladen, magazines). Dankzij onze ruime ervaring, korte lijnen en een professionele werkwijze leveren wij een gedegen eindproduct. De flexibele aanpak blijft gegarandeerd dankzij onze medewerkers en een goed aanvullend netwerk van tekstschrijvers, fotografen, vormgevers en webbouwers.

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Journalisten, de Nederlandse Vereniging van Fotojournalisten (NVF) en DuPho.

Call Now Button