Portretfotografie

Hoe zien mensen jou? Heb je zo’n gezellige vakantiefoto als profielfoto voor jouw social media-accounts? Dan is het tijd voor een mooi zakelijk portret.

Optie 1 | Zakelijk portret | Editorial portret | € 125,- excl. BTW

De duur van de fotosessie is ongeveer 45 minuten. In die tijd maken we zo’n 30 foto’s en je hebt tijd genoeg om een kledingwissel te doen. Na de sessie kiezen we 5 foto’s uit de serie. Deze beelden ontvang je dan geoptimaliseerd in jouw mailbox. Mocht je meer foto’s uit de serie willen gebruiken dan betaal je € 25,- extra per gekozen foto. De genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW en inclusief beeldbewerking en gebruikerslicentie.

Liever een fotosessie op jouw eigen locatie in plaats van in onze studio? Geen probleem, ik kom graag met de mobiele studio naar je toe. Er komen dan alleen reiskosten bij, € 0,50 per gereden kilometer.

Optie 2 | Zakelijke profielfoto | € 80,- excl. BTW

Wil je een nieuwe profielfoto voor LinkedIn? Dan ben je welkom in onze fotostudio, in 20 minuten maken we een serie portretten van jou. Uit deze serie kies je 2 foto’s die je geoptimaliseerd in je mailbox ontvangt. Mocht je meer foto’s uit de serie willen gebruiken dan betaal je € 25,- extra per gekozen foto. De genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW en inclusief beeldbewerking en gebruikerslicentie.

Zakelijk  portret Fiona van Gemert-de Heus
Zakelijk portret Fiona van Gemert-de Heus
Zakelijk portret Fiona van Gemert-de Heus
Call Now Button