Online media

Hoe vinden klanten je online?

Bedrijven willen graag een actuele website die veelvuldig bezocht wordt. Door de sites te optimaliseren voor zoekmachines vinden bezoekers de weg naar jouw website. Zorg je voor frisse, actuele content dan komen bezoekers ook graag nog eens terug.

Dat vraagt wel om veel inspanningen: met enige regelmaat aansprekende onderwerpen bedenken, ze in heldere taal op papier zetten en vervolgens zelf aan de achterkant van de website inloggen om de teksten en afbeeldingen op de goede plek te krijgen.

Gelukkig kun je dat aan Zutphens Persbureau uitbesteden. Voor content (fotografie en tekst) ben je bij ons aan het goede adres. Wij beheren ook websites van bedrijven. We zorgen voor zoekmachineoptimalisatie, denken mee over onderwerpen en zetten die in de tijd uit. Tevens verzorgen we koppelingen met social media.

Wij kunnen je ook de totale realisatie van de website uit handen nemen. Wij komen graag voor je in actie, zodat je jouw energie overhoudt voor je eigen specialisatie. Neem contact met ons op.