Introductieduik met Duikvereniging Albacare in zwembad IJsselslag. Leren duiken in Nederland. ©2017 Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau
©2017 Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau

Waar denk je aan als je aan duiken denkt?

Onze fotograaf Patrick van Gemert is al jaren fanatiek aan het duiken en sinds vijf jaar gaat tijdens elke duik zijn camera mee. Of dit nu in het water van Bronsbergen is of tijdens een trainingsduik in het zwembad, er zijn altijd mooie foto’s te maken. Begin oktober maakten drie mensen in de IJsselslag voor het eerst kennis met de duiksport door deel te nemen aan een introductieduik bij Duikvereniging Albacare. Onder hen was ook Feikje Breimer van de Zutphense Koerier, zij schreef een leuk verhaal over haar eerste ervaringen onder water en Patrick leverde de foto’s bij het artikel.

Voor de mensen die al in het bezit zijn van een duikbrevet: vrijdag 3 november is er een open training van Albacare in de IJsselslag.

Call Now Button