Workshop Succes met Facebook bij Zutphens Persbureau
©2017 Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau

10 november: Workshop Succes met Facebook

Hoe kun je Facebook zakelijk gebruiken? In de workshop Succes met Facebook staan we maar heel kort stil bij het persoonlijke account en gaan we vooral aan de slag met de fanpage. Hoe richt je die in, wat zijn de mogelijkheden en hoe weet je fans aan je te binden?

Steeds meer ondernemers merken dat ze ‘iets’ willen met Facebook. In de workshop Succes met Facebook op vrijdagmiddag 10 november gaan we dat idee handen en voeten geven. Neem je laptop (of tablet) mee zodat je direct aan de slag kunt (denk ook aan je wachtwoord).

De workshop duurt van 14.00 tot 16.30 uur en wordt gegeven bij Zutphens Persbureau aan de Bettinkhorst 9 in Zutphen (op bedrijventerrein De Revelhorst). Koffie en thee staan vanaf 13.45 uur klaar. De kosten zijn 75 euro per persoon (excl. btw).

Na je betaling is je inschrijving definitief.

De workshop gaat door bij minimaal 4 deelnemers, bekijk hier onze voorwaarden. In overleg zijn andere data en tijdstippen (ook ’s avonds) mogelijk.

Call Now Button