Diafragma en sluitertijd?

Hoe tevreden ben jij over jouw foto’s? Een goede foto maak je door de juiste combinatie van techniek en compositie. Wil jij ook beter leren fotograferen? Schrijf je dan in voor de basiscursus fotografie onder leiding van Patrick van Gemert. Hoor jij ook vaak die termen over diafragma en sluitertijd maar heb je geen idee wat ze bedoelen? Met deze basiscursus helpt Patrick jou op weg naar de perfecte foto! De groep bestaat uit maximaal 6 personen dus er is alle ruimte voor al jouw vragen. Na elke les krijg je ook opdrachten mee die we de daaropvolgende les bespreken, het leuke daarvan is dat je dan ook leert van de andere deelnemers, iedereen heeft dezelfde opdracht en iedereen geeft daar zijn of haar eigen invulling aan.

Op dinsdag 6 februari 2024 begint een nieuwe cursus.

We behandelen de volgende onderwerpen:

  • camera’s
  • diafragma en sluitertijd
  • flitsen
  • compositie

De lessen vinden plaats in onze fotostudio aan de Bettinkhorst in Zutphen op de dinsdagen: 6 februari, 20 februari, 5 maart, zaterdag 16 maart (praktijk, tijd en locatie in overleg) en 19 maart 2024. We beginnen om 19.30 uur en de lessen duren ongeveer tot 22.00 uur. Je kunt je inschrijven via onze winkel.

Call Now Button