Wat hen eigenlijk bindt, is dat ze graag naar voetbal kijken. Daarom steunen ze met veel plezier het internationale Wim Kuijiperjeugdvoetbaltoernooi, dat in augustus weer gehouden wordt in Vorden. Maar een paar keer per jaar doen de 'Vrienden van het Kuijpertoernooi' samen iets anders. Zoals afgelopen maandag, toen ze tapas gingen maken (en opeten) bij Fort Bronsbergen.
©2010 Patrick van Gemert

Deksels!

Wat hen eigenlijk bindt, is dat ze graag naar voetbal kijken. Daarom steunen ze met veel plezier het internationale Wim Kuijiperjeugdvoetbaltoernooi, dat in augustus weer gehouden wordt in Vorden. Maar een paar keer per jaar doen de ‘Vrienden van het Kuijpertoernooi’ samen iets anders. Zoals afgelopen maandag, toen ze tapas gingen maken (en opeten) bij Fort Bronsbergen. Tapa betekent eigenlijk dekseltje, legde Pierre uit, om je glas af te dekken. Maar dat was nu niet nodig. Gewoon lekker opeten dus. Gecombineerd met af en toe een slokje. En daardoor blijkt de laatste gang, het nagerecht, toch nog altijd het moeilijkst te bereiden te zijn… Zegt men.
Sfeer proeven? Bekijk dan het YouTube-filmpje:

Call Now Button