Zilveren haring voor fotograaf Patrick van Gemert
Zilveren haring voor fotograaf Patrick van Gemert

Tijdens de Zutphense Haringparty werd onze fotograaf Patrick van Gemert blij verrast: uit handen van onze burgemeester Wimar Jaeger en Aleide Hendrikse-Voogt, voorzitter van het Haringparty-bestuur, ontving hij geheel onverwacht de ‘zilveren haring’. De participanten zijn van mening dat hij als Zutphense ondernemer onze mooie stad het beste op de kaart heeft gezet. Een enorme eer, maar hij geeft aan dat niet alleen te doen. Samen met mijn vrouw Fiona van Gemert-de Heus runt hij nu al bijna 25 jaar Zutphens Persbureau, brengen ze de stad in beeld en helpen zij ondernemers met het verwoorden van hun boodschap. Als Zutphen Doen! brachten zij de World Press Photo Foundation tentoonstelling naar de Walburgiskerk in Zutphen. Zonder Peter Meulenbroek, Arjen Woudenberg, Hans van Geffen, Fiona van Gemert-de Heus en de inzet van al die andere enthousiaste vrijwilligers en partners was dit natuurlijk nooit gelukt. Mensen die hem een beetje kennen weten dat hij niet zo nodig op de voorgrond hoef te staan, maar op deze erkenning is hij zo trots als een haring met zeven staarten.

Call Now Button