Vrijdagvond zal burgemeester Aalderink op het Vordense marktplein de aftrap doen van het 22e Wim Kuijpertoernooi. Het hele weekend zullen voetballertjes op de Vordense voetbalvelden strijden om de kampioensbeker. Zaterdag beginnen om tien uur de eerste wedstrijden en de finale zal zondag om kwart voor vier op het Vordense hoofdveld worden gespeeld.
©2011 Patrick van Gemert

Internationaal jeugdvoetbal

Op vrijdagavond is de officiële opening op het marktplein in Vorden en zaterdag en zondag wordt het Wim Kuijpertoernooi gespeeld op de velden van Voetbalvereniging Vorden. Alles over de deelnemende clubs aan dit internationale jeugdvoetbaltoernooi, de sponsors en de organisatie is te lezen in de speciale toernooikrant die vorige week weer van de persen van de Stentor rolde. Tekst Zutphens Persbureau. Fotografie Zutphens Persbureau.

Call Now Button