Fotostudio voor product- en portretfotografie

Fotostudio huren? Dat kan bij Zutphens Persbureau.

Jouw product brengen wij graag goed in beeld voor bijvoorbeeld je brochure, catalogus of website. Hiervoor hebben wij de beschikking over een fotostudio en indien nodig zorgen wij voor beeldbewerkers en stylistes.

In onze studio kunnen wij je producten in sfeer en vrijstaand fotograferen. Tevens is het mogelijk om in onze studio portretten te maken van bijvoorbeeld je medewerkers om in een eenduidige en toch bijzondere setting te fotograferen. Ideaal voor bijvoorbeeld een smoelenboek of jaarverslag.

Ongelimiteerde grootte

Onze workflow is volledig gedigitaliseerd. Je beelden kunnen met onze high end apparatuur tot ongelimiteerde grootte worden verwerkt. Daardoor zijn de beelden voor elk doeleinde, van kleinere formaten advertenties en brochures tot grote billboards voor bijvoorbeeld abri’s en gevels te gebruiken.

In onze studio beschikken wij over een werkruimte van vijftig vierkante meter. Heb je meer ruimte nodig, dan bespreken wij in overleg met jou andere locaties in ons netwerk. De studio is ook te huur.

Op locatie

Voor veel projecten is het praktischer om op locatie te fotograferen. Wij komen daarvoor graag met onze mobiele studio naar je toe.

Ben je op zoek naar een no-nonsense fotostudio, kom dan naar Zutphens Persbureau. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Bel ons (0575-546311) of stuur een e-mail naar info@zutphenspersbureau.nl, zodat wij contact met je kunnen opnemen.

Call Now Button