Op het ’s-Gravenhof in Zutphen, aan de voorzijde van de Sint Walburgiskerk, wappert sinds maandagmorgen een opvallende banier. De stichting Zutphen: Doen! kreeg een vergunning van de gemeente Zutphen en heeft hier in overleg met het kerkbestuur een blijvende constructie mogen laten aanbrengen. Met behulp van de hoogwerker die Schoonmaakbedrijf Glans ter beschikking stelde kon de banier bevestigd worden. Het is de bedoeling dat hij gedurende de gehele tentoonstelling blijft hangen. Van woensdag 8 tot en met dinsdag 28 juli is World Press Photo te zien in de Zutphense kerk.

Doordat de constructie van blijvende aard is, kan ook bij evenementen in de toekomst de aandacht getrokken worden met zo’n opvallende banier.
www.worldpressphotozutphen.nl

Over de auteur

Gerelateerde berichten

Call Now Button