Social media vormen een waardevolle aanvulling op traditionele kanalen om je doelgroep te bereiken. Maar hoe zet je die in? En wat kun je er dan precies mee bereiken? Dat leer je tijdens het netwerkevent Show Me The Tools in 't Schulten Hues in Zutphen.
©2010 Patrick van Gemert

Online? Show Me The Tools

Social media vormen een waardevolle aanvulling op traditionele kanalen om je doelgroep te bereiken. Maar hoe zet je die in? En wat kun je er dan precies mee bereiken? Dat leer je tijdens het netwerkevent Show Me The Tools in ‘t Schulten Hues in Zutphen. Ondernemers, marketeers en andere belangstellenden krijgen in praktische workshops handvatten aangereikt om er zelf mee aan de slag te gaan. Heb je de tweede editie op 15 juni gemist? De workshops (over onder meer zoekmachinemarketing en LinkedIn) zijn nu ook te volgen op internet voor slechts 7 euro per workshop. Ga hiervoor naar www.showmethetools.nl.

Call Now Button