De 7e Dzogchen Rinpoche, Jigme Losel Wangpo, een van de hoogste lama's in de Tibetaanse boeddhistische traditie, gaf dinsdag een openbare les in Zutphen rondom het thema 'Waarom onze geest hoop en twijfel ervaart'.
©2010 Patrick van Gemert

Dzogchen Rinpoche naar Zutphen

De 7e Dzogchen Rinpoche, Jigme Losel Wangpo, een van de hoogste lama’s in de Tibetaanse boeddhistische traditie, gaf dinsdag een openbare les in Zutphen rondom het thema ‘Waarom onze geest hoop en twijfel ervaart’. De openbare les was dit jaar op een nieuwe locatie (in De Wijngaard), maar wel meer met dezelfde fotograaf, Patrick van Gemert. En hoewel Dzogchen Rinpoche aangaf dat je niet teveel verwachtingen moet hebben in het leven, zegt Patrick na de inspirerende avond: ‘Ik hoop dat ik dit volgend jaar weer mag doen.’

Call Now Button