Anton Menkveld achter de bar van zijn nieuwe cocktailbar Mixxim.
©2013 Patrick van Gemert

Ondernemerscafé met flair

Het Zutphense Ondernemerscafé op donderdag 24 april belooft een avond met flair te worden. Spreker is de Zutphense ondernemer Anton Menkveld, die in november 2013 Mixxim Lounge & Cocktails in de Vaaltstraat opende. Het Ondernemerscafé is vanaf 18.00 uur in Fort Bronsbergen.

Anton Menkveld is behalve een ervaren horeca-ondernemer, ook een liefhebber van cocktails. Hij bezocht onder meer Taiwan waar, hij deelnam aan een cocktailwedstrijd. Ook maakte hij daar kennis met een goede opleiding voor bartendering en flair bartendering (acrobatiek met flessen zoals Tom Cruise liet zien in de film Cocktail), waar hij toen helaas niet aan heeft kunnen deelnemen. Tijdens het Ondernemerscafé vertelt hij zijn verhaal en laat hij wellicht ook nog wat zien en proeven van de kunst van het cocktails maken.

Het Ondernemerscafé wordt elke laatste donderdag van de maand vanaf 18.00 uur gehouden bij Fort Bronsbergen, Bronsbergen 25 in Zutphen, door Mark Schiphorst van Fort Bronsbergen en Fiona de Heus van Zutphens Persbureau. De kosten zijn 15 euro p.p. (plus drankjes). Voor een maaltijd wordt gezorgd. Aanmelden is wel gewenst. Dit kan op Facebook en via de mail bij Fiona de Heus, info@zutphenspersbureau.nl.

Call Now Button