Succes met Facebook op 28 maart

Wil je meer uit je fanpage of Facebook halen? Schrijf je dan in voor de workshop Succes met Facebook op vrijdag 28 maart van 9.00 tot 12.00 uur.

In de workshop Succes met Facebook staan we kort stil bij het persoonlijke account en gaan we vooral aan de slag met de fanpage. Hoe richt je die in, wat zijn de mogelijkheden en hoe weet je fans aan je te binden?

Het is een praktische bijeenkomst in een kleine groep, met als doel je echt een stap verder te helpen. Neem daarom ook een laptop (of tablet) mee zodat je direct aan de slag kunt. De kosten bedragen 75 euro per persoon (exclusief btw). Meld je aan bij Fiona de Heus, info@zutphenspersbureau.nl.

De workshop wordt gegeven bij Zutphens Persbureau aan de Bettinkhorst 9 in Zutphen. Koffie en thee staan vanaf 8.45 uur klaar. Bij minimaal vier deelnemers gaat de workshop door.

Over de auteur

Journalist en tekstschrijver

Gerelateerde berichten

Call Now Button

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Holler Box