Leden van Rotaryclub Zutphen klussen bij de Warkense Molen ter gelegenheid van NLdoet.
©2014 Patrick van Gemert

Rotarians klussen bij Warkense Molen

Leden van Rotary Club Zutphen hebben zaterdag tijdens NLdoet de handen uit de mouwen gestoken om het terrein rond de Warkense molen in Warnsveld een opknapbeurt te geven. Ook is het Bakkerijmuseum dat naast de molen staat weer helemaal schoongemaakt en zijn de planken aan de buitenzijde van het museum voorzien van een nieuwe laag teer, zodat alles er weer prima bij staat voor het nieuwe seizoen.

De werkzaamheden rond de molen bestonden uit verschillende schilderklussen, het slopen van een oude houtopslag en het schoonmaken van het houtwerk rondom de molen. Net na de middag waren de klussen geklaard en hebben de vrijwilligers van de Warkense molen de klussers getrakteerd op een lunch en kregen de Rotarians nog een rondleiding van de molenaar. De stichting Warkense molen is erg blij met de inzet van de Rotarians.

Rotary Club Zutphen bestaat dit jaar 85 jaar en organiseert ook al jaren Kunst aan de IJssel. De voorbereidingen voor de markt die dit jaar op 31 augustus zal plaatsvinden zijn al in volle gang.

Meer informatie over Rotary Club Zutphen is te vinden op de website www.rotaryzutphen.nl.

Foto: Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau

Call Now Button