Ondernemerscafé over energie

Het Ondernemerscafé op 27 maart gaat over energie. Gerard Kreeft van Energywise en tai chi-docent Thijs de Wit belichten twee heel verschillende kanten van energie. Gerard Kreeft praat ons bij over de ontwikkelingen in de energiemarkt en Thijs de Wit leert ons zelf energie beter te laten stromen. Hij verzorgt een demonstratie hoe we met behulp van de van origine Chinese vechtsport Tai Chi onze gezondheid kunnen verbeteren en focus leren houden op de doelen die we willen bereiken.

Het Ondernemerscafé is zoals elke laatste donderdag van de maand vanaf 18.00 uur bij Fort Bronsbergen, Bronsbergen 25 in Zutphen. Aanmelden kan bij Fiona, info@zutphenspersbureau.nl en op Facebook. De kosten zijn 15 euro per persoon (plus je drankjes). Voor een heerlijke maaltijd wordt gezorgd.

Deel dit bericht op Facebook.

Foto Patrick van Gemert | Zutphens Persbureau.

Call Now Button