Workshops LinkedIn en Facebook (14 en 28 maart)

Wil je LinkedIn beter gebruiken? Wil je meer uit je fanpage of Facebook halen? Wij hebben weer nieuwe workshops gepland:

  • Workshop Succes met LinkedIn op vrijdag 14 maart van 9.00 tot 12.00 uur.
  • Workshop Succes met Facebook op vrijdag 28 maart van 9.00 tot 12.00 uur.

In de workshop Succes met LinkedIn kijken we naar de mogelijkheden van LinkedIn en gaan we het persoonlijke profiel optimaliseren. Na afloop weet je hoe LinkedIn werkt en hoe je LinkedIn en je online netwerk voor je kunt laten werken.

In de workshop Succes met Facebook staan we maar heel kort stil bij het persoonlijke account en gaan we vooral aan de slag met de fanpage. Hoe richt je die in, wat zijn de mogelijkheden en hoe weet je fans aan je te binden?

Het zijn praktische bijeenkomsten in kleine groepen, met als doel je echt een stap verder te helpen. Neem daarom ook een laptop (of tablet) mee zodat je direct aan de slag kunt. De kosten bedragen 75 euro per persoon (exclusief btw). Meld je aan bij Fiona de Heus, info@zutphenspersbureau.nl.

De workshops worden gegeven bij Zutphens Persbureau aan de Bettinkhorst 9 in Zutphen. Koffie en thee staan vanaf 8.45 uur klaar. Bij minimaal vier deelnemers gaan de workshops door.

Call Now Button