Brandjes blussen zijn sommige ondernemers wel gewend. Maar of ze ook een echte brandblusser kunnen hanteren? Dat konden ze uitproberen bij de stand Achterkamp Bedrijfsopleidingen tijdens de Businessmatch Oost in Barchem vorige week.
©2010 Patrick van Gemert

Brandjes blussen

Brandjes blussen zijn sommige ondernemers wel gewend. Maar of ze ook een echte brandblusser kunnen hanteren? Dat konden ze uitproberen bij de stand Achterkamp Bedrijfsopleidingen tijdens de Businessmatch Oost in Barchem vorige week.
Het trainingscentrum uit Baak was een van de bedrijven uit de regio die zichzelf bij Hotel Bon’Aparte presenteerde. Ze daagden de ondernemers uit en lieten ze dus, zoals hier, zelfs met vuur spelen. Rik Vegter maakte deze foto. De uitgebreidere fotoreportage van deze meeting van hem en Patrick van Gemert is donderdag te zien op de pagina’s van de Ondernemer in de Stentor.

Call Now Button