Show me the tools, 18 februari

Nieuwe technologieën en nieuwe media bieden kansen, maar hoe pas je die tools toe? Dat wordt duidelijk tijdens Show Me The Tools; een kwalitatief hoogwaardig evenement dat ondernemers en communicatieprofessionals in staat stelt kennis op te doen op het gebied van technologie en interactie door inzet van nieuwe media.

Show Me The Tools, op 18 februari in ‘t Schulten Hues in Zutphen, is bedoeld om te netwerken en om te leren met welke tools je social media kunt inzetten.

De organisatie wordt gevormd door Gerbrand Pot, Harold Kip, Maarten van Leeuwen, Gert Fiat, Fiona de Heus en Patrick van Gemert. Allen professionals in marketing & communicatie uit de regio, die elkaar hebben gevonden in het versterken van het netwerk en het kennisniveau in de regio.

Kijk op http://www.showmethetools.nl/(niet meer online, red. 2016) voor informatie over het programma en om je te aan te melden. Volg het ook op Twitter.

Call Now Button