Ondernemerscafé
©2010 Patrick van Gemert

Ondernemerscafé met pit(ch)

Kort en bondig. Dat was de opdracht voor het Ondernemerscafé in juni. Alle deelnemers mochten zichzelf in een minuut presenteren. Fiona de Heus hield de tijd strak in de gaten met de ‘egg timer app’ op haar telefoon.

Omdat diezelfde avond het Nederlands elftal speelde, was de avond minder druk bezocht als anders. Met een kleine twintig man kon er heerlijk onder de parasols op het terras gegeten worden.

Het volgende Ondernemerscafé is op 26 augustus. Dan wordt er gebarbecued en zijn partners en kinderen ook welkom. De kosten zijn 15 euro per persoon (exclusief drankjes). Meld je aan bij info@zutphenspersbureau.nl.

 

In het onderstaande filmpje een impressie van het Ondernemerscafé op 24 juni:
https://youtu.be/j0065cPOh24

 

Call Now Button