De fluisterbootschippers hebben dit jaar de Zilveren Haring gekregen. Arnold Gerritsen reikte de prijs uit tijdens de Zutphense Haringparty op 8 juni. Ieder jaar gaat de prijs naar een bedrijf, persoon of organisatie die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor Zutphen en Zutphen daar mee op de kaart heeft gezet.
©2012 Patrick van Gemert

Fluisterboot vangt Zilveren Haring

De fluisterbootschippers hebben dit jaar de Zilveren Haring gekregen. Arnold Gerritsen reikte de prijs uit tijdens de Zutphense Haringparty op 8 juni. Ieder jaar gaat de prijs naar een bedrijf, persoon of organisatie die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt voor Zutphen en Zutphen daar mee op de kaart heeft gezet.

Het schipperskoor van de Fluisterboot, dat geheel uit vrijwilligers bestaat, treedt op in binnen- en buitenland. Als ze niet zingen, varen ze met de fluisterboten over de Berkel in Zutphen.

Het schipperskoor van de Fluisterboot heeft Zutphen mede op de kaart gezet in binnen- en buitenland via hun vele optredens, meestal gewoon op straat. Het koor bestaat geheel uit vrijwilligers die – wanneer zij niet zingen – de fluisterboten in Zutphen besturen.

Patrick van Gemert maakte de foto toen Jan Nieuwburg namens de fluisterbootschippers de Zilveren Haring ontving van burgemeester Gerritsen.

Call Now Button