Constance Schoolderman en Fiona de Heus hadden al vanaf het begin van hun project het plan opgevat om een evenement voor Viva la Donna te organiseren. Deze stichting zet zich in voor vrouwen die kanker hebben gehad.
©2012

2126 euro voor Viva la Donna

De cabriotour van Vrouw in de Regio en de Burtons Angels heeft 2126 euro opgeleverd voor de stichting Viva la Donna. Op 3 juni was het de vijfde keer dat Vrouw in de Regio de tour organiseerde. Dit jaar waren ook de Burtons Angels daarbij betrokken. Constance Schoolderman en Fiona de Heus hadden al vanaf het begin van hun project het plan opgevat om een evenement voor Viva la Donna te organiseren. Deze stichting zet zich in voor vrouwen die kanker hebben gehad.

Helaas was het op 3 juni geen geschikte dag voor een cabriotour: het was de koudste dag van het jaar. Maar daar lieten de vrouwen zich niet door uit het veld slaan: er verschenen zo’n tachtig vrouwen in bijna veertig cabrio’s aan de start. De vrouwen startten ‘s morgens bij Volvo Schotpoort en ze eindigden bij Brasserie Boode in Bathmen. Daar werden zij getrakteerd op een walking dinner.

Call Now Button