Win een fotoshoot

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Onder de mensen die zich voor 1 juli 2012 inschrijven voor onze nieuwsbrief verloten we een fotoshoot. De winnaar wordt uitgenodigd in onze fotostudio om een stijlvolle portretfoto te laten maken die u bijvoorbeeld kunt gebruiken voor uw LinkedIn-profiel. U kunt zich hier direct inschrijven.

De nieuwsbrief verschijnt ongeveer één keer per maand. Hiermee houden we u op de hoogte van onze activiteiten op het gebied van fotografie en tekst. Ook geven we communicatietips, ziet u regelmatig bijzondere (nieuws)items en vertellen we u wat we nog meer organiseren, zoals workshops en iedere laatste donderdag van de maand het Ondernemerscafé in Zutphen. Belangstellenden kunnen zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief van het Ondernemerscafé. U ontvangt dan elke maand een uitnodiging en een reminder in uw mailbox.

Over de auteur

Journalist en tekstschrijver

Gerelateerde berichten

Call Now Button

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Holler Box