Win een fotoshoot

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Onder de mensen die zich voor 1 juli 2012 inschrijven voor onze nieuwsbrief verloten we een fotoshoot. De winnaar wordt uitgenodigd in onze fotostudio om een stijlvolle portretfoto te laten maken die u bijvoorbeeld kunt gebruiken voor uw LinkedIn-profiel. U kunt zich hier direct inschrijven.

De nieuwsbrief verschijnt ongeveer één keer per maand. Hiermee houden we u op de hoogte van onze activiteiten op het gebied van fotografie en tekst. Ook geven we communicatietips, ziet u regelmatig bijzondere (nieuws)items en vertellen we u wat we nog meer organiseren, zoals workshops en iedere laatste donderdag van de maand het Ondernemerscafé in Zutphen. Belangstellenden kunnen zich ook inschrijven voor de nieuwsbrief van het Ondernemerscafé. U ontvangt dan elke maand een uitnodiging en een reminder in uw mailbox.

Call Now Button