Wijnglazen voor de wijnproeverij
Wijnglazen voor de wijnproeverij

Wijn proeven in Ondernemerscafé op 31 mei

Cees Oxener is, behalve directeur van Fort Bronsbergen, ook eigenaar van de wijnwinkel Vinox. Hij importeert zelf kwaliteitswijnen uit de Languedoc – het wijngebied met de meeste zonuren van Frankrijk. Hoe dat smaakt, kunnen de bezoekers van het Ondernemerscafé op donderdag 31 mei proeven.

Cees houdt een presentatie, laat de wijnen proeven en ook tijdens het walking dinner worden zijn wijnen geserveerd. Wie er geen genoeg van krijgt, kan een kennismakingspakket mee naar huis nemen. Deze zijn tijdens de avond te koop.

Walking dinner met live muziek

Tijdens het Walking Dinner verzorgt het duo Two Gather live muziek. Dit duo wordt gevormd door zangeres Chantal en pianist Erik Nengerman. Erik Nengerman is ook de initiator van Live at the Brons, het festival in en rond Bronsbergen op 15 en 16 september.
Natuurlijk is er ook volop gelegenheid om in contact te komen met andere ondernemers.

Het Ondernemerscafé is zoals altijd vanaf 18.00 uur in Fort Bronsbergen, Bronsbergen 25 in Zutphen. Deelname kost 15 euro per persoon (exclusief drankjes). Aanmelden kan bij Fiona de Heus, info@zutphenspersbureau.nl en bij het ‘event’ op Facebook.

(Op de foto: Het Ondernemerscafé van 26 april, foto Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau)

Call Now Button