De winnaar van de fotoshoot is onlangs met zijn gezin gefotografeerd in onze studio. Omdat we blij zijn met al onze abonnees op deze nieuwsbrief verlootten we afgelopen jaar een fotoshoot onder de aanmeldingen. In oktober maakten we de winnaar bekend: de heer Rob de Weerdt van camping Tamaring uit Ruurlo.
©2012 Patrick van Gemert

We hebben een winnaar

De winnaar van de fotoshoot is bekend! Voor de zomer riepen we mensen op om zich op onze nieuwsbrief te abonneren. Via deze nieuwsbrief geven we af en toe communicatietips, houden we je op de hoogte van onze activiteiten en brengen we bijzondere (nieuws)items. Al onze abonnees maakten kans op een fotoshoot. De winnaar wordt uitgenodigd in onze fotostudio om een stijlvolle portretfoto te laten maken. Deze foto kan je bijvoorbeeld gebruiken voor je LinkedIn-profiel.

De wedstrijd leidde tot veel nieuwe abonnees, waaruit we nu een winnaar hebben getrokken. Om je niet langer in spanning te houden… De winnaar is: de heer De Weerdt van camping Tamaring in Ruurlo.

Ben je niet de gelukkige? Houd de nieuwsbrief in de gaten voor nieuwe acties. Je kunt je hier aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Call Now Button