Bij werkzaamheden aan de Ooyerhoekseweg in Zutphen is dinsdagmiddag ter hoogte van het oude Gelre Ziekenhuis een hoofdgasleiding geraakt, waardoor een forse lekkage ontstond. De brandweer spoot water over het lek om zo verspreiding van het gas te voorkomen. Fotograaf Patrick van Gemert bleef op veilige afstand om een foto te maken.
©2012 Patrick van Gemert

Groot alarm voor gaslek

Bij werkzaamheden aan de Ooyerhoekseweg in Zutphen is dinsdagmiddag ter hoogte van het oude Gelre Ziekenhuis een hoofdgasleiding geraakt, waardoor een forse lekkage ontstond. De brandweer spoot water over het lek om zo verspreiding van het gas te voorkomen. Fotograaf Patrick van Gemert bleef op veilige afstand om een foto te maken.

Na een uur wist men de hoofdkraan te sluiten en kon de schade worden opgenomen door medewerkers van Liander.

Copyright: Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau

Call Now Button