Door een aanvaring tussen twee schepen op de IJssel tussen Bronkhorst en Zutphen, is het scheepvaartverkeer in de rivier donderdagmorgen gestremd. Het gaat om een aanvaring tussen een Nederlands en een Duits schip, ter hoogte van de Nieuwe IJsselbrug. Het Duitse schip is daarbij dwars komen te liggen in de IJssel met de achterkant in een krib.
©2012 Patrick van Gemert

Botsing op de IJssel bij Zutphen

Door een aanvaring tussen twee schepen op de IJssel tussen Bronkhorst en Zutphen, is het scheepvaartverkeer in de rivier donderdagmorgen gestremd. Het gaat om een aanvaring tussen een Nederlands en een Duits schip, ter hoogte van de Nieuwe IJsselbrug. Het Duitse schip is daarbij dwars komen te liggen in de IJssel met de achterkant in een krib. Meer foto’s van het ongeval en de berging zijn op onze fanpage te zien.

Copyright: Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau

Call Now Button