Ondernemerscafé
©2012 Patrick van Gemert

Online marketing in Ondernemerscafé

Kom ook naar het Ondernemerscafé op donderdag 29 november in Fort Bronsbergen, Zutphen. Tijdens dit Ondernemerscafé nemen Matthijs Reerink en Marnix Marsman van Eagerly Internet je mee in de wereld van online marketing en laten zij zien hoe je met beperkte middelen de kracht van social media voor je kunt laten werken.

Aan de hand van een praktijkcase (Poppodium Tivoli uit Utrecht) demonstreren zij hoe je sociale media als marketinginstrument kunt inzetten en hoe online marketing zich begeeft in de fysieke ruimte (traditioneel het terrein van print). Ook met beperkte middelen (mankracht, budget) kun je een heel scala aan online middelen voor je laten werken.

In 1999 hebben deze mannen een webbureau opgericht, als 18-jarige scholieren van het Stedelijk Dalton College in Zutphen om “zelf ons geld te verdienen met leuk werk”. Nu, 13 jaar later, doen zij dat nog steeds. Matthijs Reerink: “Wij streven er naar een toegewijd en gewaardeerd partner te zijn voor opdrachtgevers die (continu) vraag hebben naar online projecten. Met hen willen we resultaatgerichte, verrassende concepten bedenken en uitvoeren, passend bij de wensen en organisatie van de opdrachtgever.”

Zoals elke laatste donderdag van de maand begint de inloop weer om 18.00 uur. We hopen op een grote opkomst. Graag wel even aanmelden, op Facebook of bij Fiona, info@zutphenspersbureau.nl.

Call Now Button