Asbestsloop. Medewerkers van Oranje B.V. zijn in een afgeschermde ruimte bezig met het verwijderen van asbest in het oude Gelreziekenhuis.
©2012 Patrick van Gemert

Rondleiding door duurste asbestsloopproject

Afgelopen zaterdag kregen omwonenden van het Spittaal de gelegenheid om nog één keer een kijkje te nemen in het oude Gelre Ziekenhuis. Sloopbedrijf Oranje BV had die dag een informatiebijeenkomst georganiseerd om de buurtbewoners te informeren over de voortgang van de sloop. De sloop van het nu 38 jaar oude Zutphense ziekenhuis gaat twaalf miljoen euro kosten, hiermee is het het duurste asbestsloopproject van Nederland. Inclusief de al uitgevoerde asbestsaneringen in de afgelopen jaren is dan in totaal 65 miljoen euro aan sanering en sloop uitgegeven. (foto’s Patrick van Gemert)

Call Now Button