De cijfers van het tweede kwartaal geven nog geen duidelijk herstel aan. Daarom ging Michel ten Hag, van de gelijknamige makelaarsgroep, graag met experts uit de branche in gesprek over de huidige markt en de kansen om weer een betere doorstroming te creëren. De discussie ging over een markt die op slot zit, maar ook over de hoge kosten, de pogingen om faalkosten te beperken, ‘scheef wonen’ van mensen met hoge inkomens in de sociale huurwoningen en de rol van woningcorporaties.
©2010 Patrick van Gemert

Opbouwend verslag

Hoe staat het met de woningmarkt? De cijfers van het tweede kwartaal geven nog geen duidelijk herstel aan. Daarom ging Michel ten Hag, van de gelijknamige makelaarsgroep, graag met experts uit de branche in gesprek over de huidige markt en de kansen om weer een betere doorstroming te creëren. De discussie ging over een markt die op slot zit, maar ook over de hoge kosten, de pogingen om faalkosten te beperken, ‘scheef wonen’ van mensen met hoge inkomens in de sociale
huurwoningen en de rol van woningcorporaties. Het verslag van deze bijeenkomst in woord en beeld is terug te vinden in de Woningmarktrapportage van ten Hag over het tweede kwartaal.

Call Now Button