Op de Kapperallee is sinds vandaag een wegversmalling aangebracht om sluipverkeer tegen te gaan.
©2012 Patrick van Gemert

Wegversmalling Kapperallee

Om sluipverkeer door Eefde tegen te gaan, heeft de provincie op maandag 10 december in samenwerking met de gemeenten Zutphen en Lochem spitsmaatregelen aangebracht op de Kapperallee. Het gaat hierbij om het gedeelte van de Kapperallee tussen de N346 Rijksstraatweg in Warnsveld en de Voorsterallee.

De spitsmaatregelen bestaan uit 2 wegversmallingen. Daarnaast geldt in de ochtendspits, tussen 7.00 en 9.00 uur een inrijverbod voor gemotoriseerd verkeer, met uitzondering van landbouwverkeer en bussen. De bushalte naar het “Crematorium” zal verplaatst worden in noordelijke richting ter hoogte van de fietsoversteek bij de Binnenweg. Autoverkeer kan, met uitzondering van de ochtendspits gewoon gebruik blijven maken van de Kapperallee.

(Copyright Patrick van Gemert, Zutphens Persbureau)

Call Now Button