Ondernemerscafe bij Fort Bronsbergen.
©2012 Patrick van Gemert

Online marketing in offline Ondernemerscafé

Matthijs Reerink en Marnix Marsman van webbureau Eagerly Internet, ook de bouwers van deze website, hebben in het Ondernemerscafé van november hun kennis over online marketing gedeeld. Aan de hand van een zeer uitgebreid praktijkvoorbeeld, namelijk de nieuwe website van poppodium Tivoli, lieten ze zien wat er allemaal mogelijk is op het gebied van online marketing, social media en narrowcasting.

Dat ondernemers voorlopig nog geen genoeg zullen krijgen van online onderwerpen bleek wel aan de drukte deze avond. Meer dan vijftig ondernemers kwamen naar het Ondernemerscafé in Fort Bronsbergen. Na de presentatie door Eagerly Internet in de Vestingzaal stond er een buffet in de Brasserie klaar voor de deelnemers.

Het volgende Ondernemerscafé is op donderdag 27 december. Dan is er geen spreker. Zoals elk jaar is het laatste Ondernemerscafé een informeel samenzijn om samen het glas te heffen op het oudejaar. Partners en kinderen zijn deze avond ook welkom. Wel even aanmelden bij Fiona, info@zutphenspersbureau.nl of op Facebook.

(Copyright Patrick van Gemert | Zutphens Persbureau)

Call Now Button