Erik Nengerman gaat voor zichzelf beginnen met een evenementen en organisatiebureau.
©2012 Patrick van Gemert

Aan de arbeid

Regiomanager Marianne Lentz, het nieuwe gezicht van het UWV in Apeldoorn, voorspelt een voorzichtig herstel van de arbeidsmarkt in 2014. In een uitgebreid interview legt ze de huidige marktsituatie en de te verwachten ontwikkelingen uit. Het hele interview was te lezen in de arbeidsmarktspecial van de Stentor, die op woensdag 21 november bij het dagblad verscheen. Zutphens Persbureau verzorgde de redactie. Ook werden in deze bijlage startende zzp’ers aan het woord gelaten die een bedrijf willen starten nadat ze boventallig raakten in hun vorige baan. Gedwongen ondernemerschap of gouden kans?

Inmiddels werken we alweer hard aan de feestdagenbijlage van de Stentor. Weten wat de trends zijn voor kerst 2012? De bijlage verschijnt op 12 december bij de Stentor.

Op de foto de startende zzp’er Erik Nengerman uit Zutphen, die binnenkort begint met zijn bureau Erik Evenementen. Zie www.erikevenementen.nl. Copyright: Patrick van Gemert | Zutphens Persbureau.

Call Now Button