Nieuwe data voor LinkedIn- en Facebookworkshops

Na de zomer staan weer nieuwe workshops Succes met Facebook en Succes met LinkedIn gepland. Klik voor meer informatie op de volgende links:

Succes met LinkedIn op donderdagavond 11 september
Succes met Facebook op donderdag 9 oktober

De workshop Succes met Facebook gaat over het zakelijk gebruik van Facebook (de fanpage). Heb je nog erg weinig of geen ervaring met een privé-account, kom dan eerst naar de workshop Facebook voor beginners op donderdag 2 oktober.

Wie niet wil wachten tot na de zomer, of wie al heel veel weet maar graag wat handigheidjes wil leren en ervaringen wil uitwisselen houden we de Zomer Facebook Avond op donderdag 14 augustus en de Zomer LinkedIn Avond op donderdag 21 augustus. Deze avonden zijn bedoeld voor mensen die al gebruik maken van LinkedIn en de fanpage op Facebook. Op deze avonden kunnen we onder het genot van een kop koffie ervaringen en tips met elkaar uitwisselen. De kosten zijn 45 euro per avond, maar als je je voor beide avonden aanmeldt, dan betaal je 35 euro p.p. (excl. btw). Meld je zo snel mogelijk aan bij Fiona, info@zutphenspersbureau.nl.

Call Now Button