Smokey is de nieuwe brandweerknuffelhond. Leerlingen van de Jan Ligthartschool uit Zutphen (vier tot en met zes jaar) krijgen als eerste uitleg van de brandweer in de Zutphense brandweerkazerne en nemen Smokey mee. De knuffelhond gaat bij ieder kind een paar dagen logeren. Bij de knuffel hoort een voorlichtingspakket over brandpreventie, rookmelders etc met oa voorleesboek. Joel krijgt Smokey als eerste te logeren.
©2015 Patrick van Gemert

Smokey gaat logeren

Smokey is de nieuwe brandweerknuffelhond. De leerlingen van de Jan Ligthartschool uit Zutphen kregen een rondleiding door de brandweerkazerne en kregen daarna als eerste Zutphense kinderen uitleg van de brandweer over Smokey. De knuffelhond mag bij ieder kind een paar dagen logeren. Bij de knuffel hoort een voorlichtingspakket over brandpreventie, rookmelders en een voorleesboek.

Call Now Button