Facebook

Workshop Succes met Facebook op 5 maart

Facebook is leuk, maar het wordt nog leuker als het wat oplevert voor je bedrijf! In de workshop Succes met Facebook op donderdag 5 maart staan we maar heel kort stil bij het persoonlijke account en gaan we vooral aan de slag met de fanpage. Hoe richt je die in, wat zijn de mogelijkheden en hoe weet je fans aan je te binden?

Steeds meer ondernemers merken dat ze ‘iets’ willen met Facebook. In deze workshop gaan we dat idee handen en voeten geven. Neem je laptop (of tablet) mee zodat je direct aan de slag kunt (denk ook aan je wachtwoord).

De workshop duurt van 19.00 tot 22.00 uur en wordt gegeven bij Zutphens Persbureau aan de Bettinkhorst 9 in Zutphen (op bedrijventerrein De Revelhorst). Koffie en thee staan vanaf 18.45 uur klaar. De kosten zijn 75 euro per persoon (excl. btw). Meld je aan bij Fiona, info@zutphenspersbureau.nl. Er zijn nog een paar plekken vrij!

Call Now Button