Rosetary
Rosetary

Rosétary

Rotaryclub Zutphen organiseert zondagmiddag 25 mei 2014 een Rosétary in Fort Bronsbergen te Zutphen. Je bent van harte welkom van 15.00 tot 19.00 uur.

De Rosétary is een uniek wijn-event in een exclusief decor aan het water waar geproefd kan worden van witte, rode en rosé topwijnen. Deze zijn speciaal geselecteerd door de Rotary Zutphen in overleg met de firma Schaapveld uit Zutphen. Heb je één of meerdere wijnen geproefd die je lekker vindt, dan kun je deze meteen bestellen. De wijnen zijn aantrekkelijk geprijsd en worden in overleg bij je thuis afgeleverd.

Voor de Rosétary betaal je slechts € 20,00 per persoon. Kom je met twee personen, dan betaal je maar € 30,00. Voor dit bedrag kun je proeven van allerlei heerlijke wijnen en genieten van Italiaanse culinaire hapjes. Daarnaast heb je een gezellige middag.
Kaarten zijn verkrijgbaar via Rotaryleden, door een mail te sturen naar rczutphen@gmail.com, bij Fort Bronsbergen of door te bellen naar 06-54396737.

De opbrengst (opbrengst minus inkoop) wordt geheel geschonken aan twee projecten. Dit zijn Polio de wereld uit waarbij kinderen worden ingeënt tegen polio en het Kindervakantiekamp op Vlieland voor kinderen van minder draagkrachtige ouders.

Reserveer 25 mei in je agenda en kom naar onze Rosétary. Naast een gezellige middag en de mogelijkheid tot aanschaf van topwijnen tegen, steun je ongemerkt twee goede doelen. Een extra argument om snel kaarten aan te schaffen.

Voor meer informatie kun je kijken op: www.facebook.com/rotaryclubzutphen/events of bellen naar 06-54396737.
Door dit wijnevent te bezoeken help je polio de wereld uit.

Call Now Button