PVG.990809.05 Zutphen- Een jonge waaghals springt met ware doodsverachting ven de oude IJsselbrug..Foto: Patrick van Gemert.ZB1 10-08-99
©1999 Patrick van Gemert

Foto’s nabestellen?

We hebben al jaren ons fotoarchief van de door ons gemaakte foto’s voor De Stentor op onze site staan. Al onze beelden vanaf 1999 zijn hier te bekijken en na te bestellen. Betalen kan met creditcard en PayPal.

Vanaf vandaag is het ook mogelijk om via Oypo de foto’s na te bestellen. Het grote voordeel daarvan is dat het nu ook mogelijk is om via Ideal te betalen. We hebben nu al onze foto’s vanaf januari 2013 online staan en je kunt alle mogelijke producten met een foto bestellen, zoals een shirt, een koffiemok maar natuurlijk ook een mooie afdruk op elk gewenst formaat. Leuk om te hebben en leuk om cadeau te geven. Het is ook mogelijk om de foto te downloaden. Neem gerust een kijkje!

Fotografie Patrick van Gemert / Zutphens Persbureau

Call Now Button