Workshop Succes met LinkedIn bij Zutphens Persbureau

Workshop Succes met LinkedIn op 10 maart

LinkedIn is in Nederland nog steeds heel populair. Maar hoe werkt het precies? Hoe krijg je een goed profiel en hoe krijg je een netwerk waar je (zakelijk) ook echt wat aan hebt? Dat leer je in de workshop Succes met LinkedIn op dinsdag 10 maart! Ga naar de pagina Workshop Succes met LinkedIn voor meer informatie en meld je meteen aan door te mailen naar info@zutphenspersbureau.nl.

De workshop is bij uitstek geschikt voor ondernemers en zelfstandige professionals. Je leert de mogelijkheden van LinkedIn kennen, waaronder ook de privacy-instellingen, en vervolgens gaan we kijken hoe je je netwerken kunt benutten, uitbreiden en voeden. Met als doel meer naamsbekendheid, meer bezoek op je website, meer klanten in je winkel en daardoor ook meer omzet.

We werken met kleine groepen (ca. 6 personen), zodat er veel ruimte is voor individuele ondersteuning en het stellen van vragen.

Call Now Button