Automiddag DeBeele 2016 ©PatrickvanGemert
©2016 Patrick van Gemert

Automiddag de Beele

Zon, glimmende bolides en heel veel lachende gezichten. De automiddag voor jongeren van locatie De Beele was afgelopen zaterdag een groot succes. De Tourrit werd voor de vijfde keer gehouden. Eigenaren van de meest prachtige auto’s bezorgden jongeren van De Beele een mooie dag door hen een plekje op de passagiersstoel aan te bieden.

De stoet van ruim vijftig auto’s reed van Voorst, via Klarenbeek, Lieren, Beekbergen en Ugchelen naar het politiebureau van Apeldoorn. Hier kregen de chauffeurs en hun bijrijders een “broodje knak” en een drankje aangeboden. Ook kon iedereen een kijkje nemen in een ME-bus. Daarna ging het terug naar Voorst. De stoet trok onderweg veel bekijks. Mede dankzij de goede begeleiding van verkeersregelaars op de motor en de politie is het evenement prima verlopen. Met dank ook aan de organisatoren: Stichting Dag met een Lach en PSC Events en aan Roparunteam De Achterhoekrunners, dat hielp met het versieren van het terrein.

 

Call Now Button