Circulus-Berkel bood burgemeester Andries Heidema bij de opening van de raadzaal in Deventer een bijzonder boek aan over afval en gemaakt met 'echt afval'. Fiona de Heus interviewde hier voor vier generaties Deventenaren - een twintiger, een veertiger, een zestiger en een tachtiger - over hoe zij omgaan met afval. Patrick van Gemert portretteerde de geïnterviewden. Het enige exemplaar, dat is opgebouwd uit onder meer plastic, verpakkingsmateriaal, textiel en hout, is in te zien in de raadzaal. Tevens is een digitale versie van het boek gemaakt en die is in te zien via deze link naar de website van Circulus-Berkel.
©2016 Patrick van Gemert

Een boek van afval en over afval

Circulus-Berkel bood burgemeester Andries Heidema bij de opening van de raadzaal in Deventer een bijzonder boek aan over afval en gemaakt met ‘echt afval’. Fiona de Heus interviewde hier voor vier generaties Deventenaren – een twintiger, een veertiger, een zestiger en een tachtiger – over hoe zij omgaan met afval. Patrick van Gemert portretteerde de geïnterviewden. Het enige exemplaar, dat is opgebouwd uit onder meer plastic, verpakkingsmateriaal, textiel en hout, is in te zien in de raadzaal. Tevens is een digitale versie van het boek gemaakt en die is in te zien via deze link naar de website van Circulus-Berkel.

Call Now Button