Onderwater met Fotograaf Patrick van Gemert. Hij toont zijn Zutphense onderwaterfoto's in Het Leeuwenhuisje. De expositie is woensdag t/m zaterdag geopend van 10:00 tot 17:00 en op zondag van 12:00 tot 17:00.
©2017 Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau

Onder water in het Leeuwenhuisje

Maak kennis met de onderwaterwereld van Zutphen: fotograaf Patrick van Gemert toont vanaf 6 december in het Leeuwenhuisje een selectie van onderwaterfoto’s die hij in de omgeving van Zutphen heeft gemaakt. Veel mensen hebben geen idee van wat er zich onder het wateroppervlak van bijvoorbeeld het Bronsbergenmeer afspeelt. Prachtige onderwaterlandschappen, verrassende vissen, ijskoude duikers en de magische waterspiegel.

Het Leeuwenhuisje is woensdag t/m zaterdag geopend van 11.00 tot 16.30 uur en op zondag van 12.30 tot 16.30 uur.  Bezoekers kunnen hun eigen fotowerk ook meenemen om te bespreken en ideeën uit te wisselen onder het genot van een kopje koffie. Gratis toegang. De foto’s zijn ook te koop.

Leeuwenhuisje, Rijkenhage 1, 7201 LP Zutphen.

Call Now Button