Kunstgrasveld transplantatie na brandstichting bij de Warnsveldse Boys, met een slijptol wordt het aangetaste deel uit de grasmat gesneden. Foto: Patrick van Gemert / Patrick van Gemert
©2017 Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau

Kunstgrastransplantatie

In de nacht van vrijdag 17 op zaterdag 18 november werd bij de Warnsveldse Boys brand gesticht op het kunstgrasveld. Hierbij raakten enkele vierkante meters zo zwaar beschadigd dat een deel van het veld moest worden vervangen. Het is nog niet bekend wie de brandstichters zijn. Door de brandstichting moesten enkele wedstrijden worden afgelast. Donderdagmorgen werd een ‘kunstgrastransplantatie’ uitgevoerd. Omdat de reparatie met identiek kunstgras moest worden uitgevoerd werd een deel buiten de belijning van het veld gebruikt voor het herstel van het beschadigde deel op het speelveld.

Foto: Patrick van Gemert/Zutphens Persbureau

 

Call Now Button