Wie komt daar nou binnen met zijn knecht? Middenin de zomer? Nou ja, zomer… Jongeren uit alle delen van de wereld kwamen in juli naar Nederland en ook naar Brummen Zutphen in het kader van de jeugduitwisseling van de Lions. De uitwisseling is bedoeld om jongeren te laten kennismaken met andere culturen en tradities. En dan kun je in Nederland Sinterklaas en Zwarte Piet verwachten. Ook al is het hartje zomer. Patrick van Gemert maakte een foto.
©2011 Patrick van Gemert

Zomerse sint

Wie komt daar nou binnen met zijn knecht? Middenin de zomer? Nou ja, zomer… Jongeren uit alle delen van de wereld kwamen in juli naar Nederland en ook naar Brummen Zutphen in het kader van de jeugduitwisseling van de Lions. De uitwisseling is bedoeld om jongeren te laten kennismaken met andere culturen en tradities. En dan kun je in Nederland Sinterklaas en Zwarte Piet verwachten. Ook al is het hartje zomer. Patrick van Gemert maakte een foto.

Call Now Button